Για την πλοήγηση


Κουφώματα Αλουμινίου - ZIAKKAS GROUP στον Άγιο Στεφανο Αττικής


Για κουφώματα - κατασκευές αλουμινίου, η επιχείρηση Ziakkas Group, που εδρεύει στον Άγιο Στέφανο Αττικής, είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε άψογη εξυπηρέτηση, ποιοτικά προϊόντα και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Οι κατασκευές αλουμινίου μας ξεχωρίζουν για την υψηλή αντοχή τους τόσο στις καιρικές συνθήκες όσο και στο χρόνο.

Έχουν μοντέρνα σχεδίαση και ποικιλία χρωμάτων και είναι πρακτικά λόγω της ανάκλασής τους. Παράλληλα, έχετε πολλαπλές επιλογές τζαμιών ενεργειακής απόδοσης και ασφάλειας από 2 κλειδώματα έως και περιμετρικό κλείδωμα, ενώ το πιο σημαντικό είναι η εξάλειψη απώλειας θερμοκρασίας και η πλήρης ηχομόνωση.

Στην εταιρεία Ziakkas Group, που εδρεύει στον Άγιο Στέφανο Αττικής, διαθέτουμε ευρεία γκάμα όλων των τύπων των κουφωμάτων αλουμινίου, η οποία περιλαμβάνει:

Τα κουφώματα - κατασκευές αλουμινίου της εταιρεία μας εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια με πολλαπλά κλειδώματα και καλύπτουν πλήρως τις ενεργειακές απαιτήσεις της εποχής.

Παράλληλα, πραγματοποιούμε και κάθε τύπου σιδηροκατασκευές.

Επιπλέον, η εταιρεία μας διαθέτει:

Επίσης, κατασκευάζουμε σίτες αλουμινίου, με μεγάλη ποικιλία σε plisse οριζόντιας κίνησης, σίτες ελατηρίου κάθετες , σίτες ανοιγόμενες και ηλεκτροκίνητες

Όλα μας τα προϊόντα ανανεώνονται συνεχώς σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς, προσδίδοντας στην εταιρεία μας δυναμική παρουσία

Οι άρτια εξειδικευμένοι και έμπειροι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας για να ακούσουνε με προσοχή αυτό ακριβώς που θέλετε και να σας προτείνουν αρμοδίως την κατάλληλη για εσάς λύση, μέσα από μια ευρεία γκάμα σχετικών προϊόντων που διαθέτουμε.

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και τη συντήρηση, ενώ κάθε σχετική μας εργασία συνοδεύεται από την απαιτούμενη γραπτή εγγύηση.

Koufomata Alouminiou Ziakkas Group
Κουφώματα Αλουμινίου Ziakkas Group
Koufomata Alouminiou Ziakkas Group
Κουφώματα Αλουμινίου Ziakkas Group
Koufomata Alouminiou Ziakkas Group
Κουφώματα Αλουμινίου Ziakkas Group
Koufomata Alouminiou Ziakkas Group
Κουφώματα Αλουμινίου Ziakkas Group