Για την πλοήγηση


Συναγερμοί - Κάμερες ZIAKKAS GROUP στον Άγιο Στεφανο Αττικής


Για ολοκληρωμένες λύσεις σε συναγερμούς – κάμερες, η Ziakkas Group, που εδρεύει στον Άγιο Στέφανο Αττικής, είναι η ενδεδειγμένη λύση και επιλογή, για εσάς που θέλετε άψογη εξυπηρέτηση και συμφέρουσες τιμές.

Τα συστήματα συναγερμού μας ανιχνεύουν τα πάντα, ενεργοποιούνται σε περίπτωση άμεσης ανάγκης και αυτοπροστατεύονται ως προς τις καλωδιώσεις τους. Διενεργούν πλήρη έλεγχο, ενώ διαθέτουν πίνακα συναγερμού 8 ζωνών.

Τα κλειστά κυκλώματα  τηλεόρασης, που διαθέτουμε, είναι έτοιμα προς τοποθέτηση και ιδανικά για κάθε χώρο, οικιακό ή επαγγελματικό.

Τονίζεται ότι η επιχείρησή μας διαθέτει τους συναγερμούς Paradox, που σας παρέχουν ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας, «θωρακίζοντας» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χώρο και τους οικείους σας.  

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί μας εγκαθιστούν το σύστημά σας άμεσα και οικονομικά, ενώ αναλαμβάνουμε και τη συντήρησή του.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας και το σίγουρο είναι ότι θα προστεθείτε κι εσείς με τη σειρά σας στη μακρά λίστα με τους απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες μας.

Synagermoi Kameres
Συναγερμοί Κάμερες
Synagermoi Kameres
Συναγερμοί Κάμερες
Synagermoi Kameres
Συναγερμοί Κάμερες
Synagermoi Kameres
Συναγερμοί Κάμερες